myspace codes
Click here for Myspace glitter graphics and Myspace layouts

~Senarai Blog Yg Akn Dihack!!!!~

Huh. Sekarang ni memang dah hebohkan pasal hack mengehack ni Anonumous GroupDragon Force dan, lain-lain lagi. Yang lagi mengejutkan aku dan yang aku baru dapat tahu pasal list blogger yang bakan dihack ni dekat web gangblogger. Kalau korang nak tengok list tu leh la klik ni -> List Blogger Yang Bakal Dihack!

Nasib baiklah Inilah Kehidupan ni tak termasuk dalam list tu. Bimbang gak kan. Tapi harap takde la yang akan kena hack tu. Kasian dowh. Korang jangan lupa tengok senarai list tu. Manalah tahukan kalo blog korang termasuk gak. Ada beribu kot list blog lam tu. So, cara senang kan cari blog korang, korang leh tekan " ctrl + f ", dan korang leh cari link blog korang.

Kalaulah blog korang termasuk dalam list tu korang leh la try tukar password ke dulu. Sebab aku pun tak tahu gak cane nak halang hack mengehack ni. Pape pun try and error ok. Semoga semua selamat daripada penggodam-penggodam ni ok.


2 comments:

wynaa said...

whoa . thanks ye bagitau . tak sangka plak blog yang takde pape cam sy pon ade lam list . huhu

Pu3 (Admin) said...

hmmm,,tu la psal..bhaye...

Post a Comment